Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: mediji.vdt@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Sporočilo za javnost

V nadaljevanju objavljamo sporočilo za javnost generalnega državnega tožilca RS Draga Škete v kazenski zadevi,  ki jo zoper Zorana Jankovića vodi Specializirano državno tožilstvo RS. 

 

Več

Vlada imenovala Borisa Ostruha za namestnika generalnega državnega tožilca

Vlada je na današnji seji imenovala Borisa Ostruha za namestnika generalnega državnega tožilca RS.

 

 

Več

Udeležba na konferenci o medicinskih varnostnih ukrepih

Dr. Zvonko Fišer, vrhovni državni tožilec svetnik, se je od 1. do 3. junija, v Beogradu, udeležil konference z naslovom: »Medicinsko varnostni ukrepi – pravni in medicinski aspekt,«  ki jo je organizirala OVSE, misija za Srbijo, po strokovni plati pa Srbsko društvo za kazensko pravo.

 

 

Več

Udeležba na 53. plenarnem zasedanju odbora MONEYVAL

Višja pravosodna svetovalka Petra Šubernik in višji državni tožilec Boštjan Škrlec sta se od 29. 5. do 1. 6. 2017, v Strasbourgu, udeležila 53. plenarnega zasedanja Odbora Moneyval; na njem so, med drugim, obravnavali poročilo petega kroga ocenjevanja učinkovitosti ukrepov preprečevanja pranja denarja in financiranja terorizma Republike Slovenije.

 

 

Več

Milan Trivković v priporu

Policisti so danes ob 1 uri zjutraj, na območju Brežic, aretirali Milana Trivkovića, soobtoženega sodelovanja v hudodelski združbi, ki naj bi junija 2014 ugrabila in do smrti mučila Zorico Skrbić. Trivkovića so prepeljali v pripor, kjer se trenutno nahaja.

 

Več

Izobraževalni tožilski dnevi v Novi Gorici

V Novi Gorici potekajo 8. in 9. julija že tradicionalni Izobraževalni dnevi Društva državnih tožilcev RS in Vrhovnega državnega tožilstva RS. 

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.