Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: mediji.vdt@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Podpisane usmeritve za izmenjavo podatkov

Generalni državni tožilec Drago Šketa, generalni direktor policije Marjan Fank in generalna direktorica Finančne uprave RS Jana Ahčin so 14. novembra podpisali dokument Usmeritve za izvajanje izmenjave podatkov potrebnih za ugotovitev razlogov za sum, da posamezne osebe razpolagajo s premoženjem nezakonitega izvora in njegova skupna vrednost presega 50 tisoč evrov.

 

Več

Boštjan Škrlec novi vodja Skupine za stike z Brusljem pri Eurojustu

Kolegij Eurojusta, ki ga sestavlja vseh 28 nacionalnih predstavnikov, je na svoji redni seji 7. 11. 2017 za vodjo Skupine za stike z Brusljem (Brussels Team) imenoval Boštjana Škrleca, nacionalnega člana Slovenije pri tem telesu.

 

Več

Obiski vodstva VDT na okrožnih tožilstvih

Vodstvo Vrhovnega državnega tožilstva bo 15. novembra z obiskom tožilstev  v Novi gorici in Kopru začelo obiske vseh okrožnih državnih tožilstev po Sloveniji.

Več

Slovesnost ob Dnevu pravosodja na Brdu pri Kranju

Vrhovno sodišče in ministrstvo za pravosodje sta  na Brdu pri Kranju pripravila svečanost ob dnevu pravosodja.

Podelili so tudi priznanja za posebne dosežke. 

Več

Generalni državni tožilec podelil priznanja za izjemne dosežke na področju pravosodja

Generalni državni tožilec Drago Šketa  je ob dnevu pravosodja podelil priznanja za izjemne dosežke na področju pravosodja.

Več

Generalni državni tožilec se je udeležil oktobrskega zasedanja OECD

Generalni državni tožilec RS Drago Šketa se je udeležil rednega oktobrskega  zasedanja OECD, Delovne skupine za boj proti podkupovanju tujih javnih uslužbencev (WGB).

Tokratnega zasedanja so se udeležili predstavniki Komisije za preprečevanje korupcije, Ministrstva za pravosodje, Policije in Vrhovnega državnega tožilstva RS.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.