Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Predstavitev skupnega letnega poročila v DZ

Generalni državni tožilec RS Drago Šketa je v petek, 28. septembra na komisiji za pravosodje v Državnem zboru RS predstavil skupno letno poročilo  državnih tožilstev za leto 2017 . 

Več

Generalni državni tožilec vložil zahtevo za oceno ustavnosti

Generalni državni tožilec je na Ustavno sodišče vložil zahtevo za oceno ustavnosti v zvezi z zakonskima določbama, ki napotujeta, da je treba po dveh letih uničiti izsledke prikritih preiskovalnih ukrepov.

 

 

Več

Generalni državni tožilec RS na prvem uradnem srečanju gostil ministrico za pravosodje Andrejo Katič  

Generalni državni tožilec Drago Šketa se je danes na prvem uradnem srečanju na Vrhovnem državnem tožilstvu RS pogovarjal z novo ministrico za pravosodje Andrejo Katič.

 

Več

Vodstvo Vrhovnega državnega tožilstva RS na ODT v Kranju

Generalni državni tožilec RS Drago Šketa, je z vodstvom Vrhovnega državnega tožilstva RS, v sklopu obiskov okrožnih državnih tožilstev, 25. septembra, obiskal Okrožno državno tožilstvo v Kranju.

Vodstvo vrhovnega državnega tožilstva se je med obiskom seznanilo z delom in aktualnimi problemi na Okrožnem državnem tožilstvu v Kranju.

Več

Generalni državni tožilec Drago Šketa se je sestal z Generalnim tožilcem Republike Hrvaške

Generalni državni tožilec Republike Slovenije Drago Šketa se je na Mokricah sestal z Generalnim tožilcem Republike Hrvaške Draženom Jelenićem. 

Več

Generalni državni tožilec Drago Šketa na seminarju poravnalcev v kazenskih zadevah

Generalni državni tožilec RS Drago Šketa se je udeležil Seminarja za poravnalcev v kazenskih zadevah, ki ga je organiziralo Vrhovno državno tožilstvo RS v sodelovanju s Centrom za izobraževanje v pravosodju.

Po tem, ko se je seznanil s podatkom, da se je število registriranih poravnalcev v zadnjih letih zmanjšalo s prvotnih 400 na 50, je generalni državni tožilec izrazil podporo Društvu poravnalcev Slovenije v kazenskih zadevah; še posebej je podprl njihova prizadevanja po spremembi sistema nagrad in višine točke, ki služi kot osnova za določanje vrednosti njihovega dela.

V nadaljevanju objavljamo govor Generalnega državnega tožilca RS.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Kakšna je vsota 2 in 8?

Pogoji obdelave osebnih podatkov