Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Vodstvo Vrhovnega državnega tožilstva RS obiskalo ODT v Murski Soboti

 

Generalni državni tožilec RS je z vodstvom Vrhovnega državnega tožilstva RS, v sklopu obiskov okrožnih državnih tožilstev, 23. maja obiskal Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti. 

Več

Zaprisegla nova tožilca Janja Aleksandra Koren in Peter Sitar

Na ministrstvu za pravosodje sta danes zaprisegla nova tožilca: Janja Aleksandra Koren je postala okrožna državna tožilka na ODT v Kranju, Peter Sitar pa okrožni državni tožilec na ODT v Ljubljani.

 

Več

Odziv VDT na sodbo Evropskega sodišča za človekove pravice

Objavljamo odziv Vrhovnega državnega tožilstva RS na sodbo Evropskega sodišča za človekove pravice v zadevi Benedik proti Sloveniji z dne 24. 4. 2018

 

 

Več

Vodstvo VDT na obisku v Mariboru in Slovenj Gradcu

Vodstvo Vrhovnega državnega tožilstva RS je v sklopu obiskov okrožnih državnih tožilstev, 10. maja  obiskalo Okrožni državni tožilstvi v Mariboru in Slovenj Gradcu.

 

Več

Generalni državni tožilec predal letno poročilo za leto 2017

Generalni državni tožilec Drago Šketa je v petek, 13. 4. 2018 ministru za pravosodje mag. Goranu Klemenčiču, Državnemu zboru RS in Državnotožilskemu svetu predal Skupno poročilo o delu državnih tožilstev za leto 2017. 

Skupno poročilo o delu državnih tožilstev za leto 2017  je v celoti objavljeno na spletnih straneh Vrhovnega državnega tožilstva RS. 

Več

Generalni državni tožilec na posvetu Družinski odnosi v medosebni odvisnosti

Generalni državni tožilec Drago Šketa se je 9. aprila udeležil tradicionalnega posveta na Brdu pri Kranju, ki je namenjen policistom, tožilcem, sodnikom, socialnim delavcem in drugim, ki se pri svojem delu srečujejo z otroki - žrtvami kaznivih dejanj. Približno 250 udeležencev medresorskega posveta, ki sta ga že sedemnajstič  pripravila policija in Društvo državnih tožilcev Slovenije v sodelovanju s Centrom za izobraževanje v pravosodju, je letos razpravljalo na temo z naslovom: Družinski odnosi v medosebni odvisnosti.

V nadaljevanju objavljamo govor generalnega državnega tožilca.

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Izračunajte 4 plus 9.

Pogoji obdelave osebnih podatkov