Aktualno

Na VDT RS podelili priznanja lanskoletnim dobitnikom za dosežke v pravosodju 

Generalni državni tožilec Drago Šketa je na slovesnosti ob dnevu pravosodja podelil priznanja za izstopajoče delovne dosežke na državnih tožilstvih. Na letošnji slovesnosti so priznanja podelili lanskoletnim dobitnikom, ker je tradicionalna slovesnost leta 2020 zaradi epidemije covid-19 odpadla.

V letošnjem letu bomo dan pravosodja izjemoma obeležili 8. novembra s slovesnostjo v Kongresnem centru Brdo, kjer bodo priznanja podelili  vsem prejemnikom v pravosodju.

 

Dobitniki priznanj: 

 

Mag. Andrej Ferlinc upokojeni vrhovni državni tožilec svétnik, je prejemnik medalje za življenjsko delo.

 

Diplomo za življenjsko delo na področju pravosodja je prejela Marija Jeraj, upokojena vpisničarka na Oddelku za civilne in upravne zadeve Vrhovnega državnega tožilstva RS.

 

Diplomo za nadpovprečne delovne uspehe na področju pravosodja je prejela Andreja Domitrovič, tajnica funkcionarja in vodja Urada generalnega državnega tožilca RS.

 

Diplomo za življenjsko delo na področju pravosodja je prejela Darinka Skrt, višja svetovalka v pravosodju, računovodkinja na Okrožnem državnem tožilstvu na Ptuju.

 

Medaljo za življenjsko delo na področju pravosodja je prejela Nevina Hrvatin, upokojena tajnica direktorja na Okrožnem državnem tožilstvu v Kopru.

 

Diplomo za nadpovprečne delovne uspehe na področju pravosodja je prejela Jasmina Petrič,  pravosodna svetnica II (PDI) na Specializiranem državnem tožilstvu  RS.

 

Diplomo za nadpovprečne delovne uspehe na področju pravosodja je prejela Mojca Moličnik, pravosodna svetovalka II, vodja evidenčno vpisničarske službe.

 

Prejemnica medalje za življenjsko delo na področju pravosodja  je Olga Troha, upokojena okrožna državna tožilka svétnica na Okrožnem državnem tožilstvu v Kranju.

Prejemnik medalje za življenjsko delo na področju pravosodja je upokojeni višji  državni tožilec na ODT v Kopru Slavko Ožbolt.

  

Več o nagrajencih je dostopno v zapisu: Letošnji dan pravosodja brez slovesnosti

 

Nazaj