Aktualno

Ob Dnevu pravosodja podelili priznanja za izjemne dosežke

Na svečani slovesnosti ob Dnevu pravosodja na Brdu pri Kranju sta ministrica za pravosodje dr. Dominika Švarc Pipan in začasna vodja Vrhovnega državnega tožilstva RS, namestnica generalnega državnega tožilca, vrhovna državna tožilka Mirjam Kline, zaslužnim posameznikom podelili priznanja za njihovo prizadevno in uspešno delo na državnih tožilstvih.

Letošnji prejemniki medalje za življenjsko delo so: Boris Ostruh, vrhovni državni tožilec na Vrhovnem državnem tožilstvu RS; Barbara Knol Drobnič, vrhovna državna tožilka svétnica na Vrhovnem državnem tožilstvu RS; Marjeta Kreča, okrožna državna tožilka svétnica na Okrožnem državnem tožilstvu v Celju; Rožana Kocjančič, javna uslužbenka na Okrožnem državnem tožilstvu v Kopru; Darja Špacapan, okrožna državna tožilka svétnica na Okrožnem državnem tožilstvu v Novi Gorici; prejemnica diplome za življenjsko delo pa je Tanja Šinigoj, javna uslužbenka na ODT v Novi Gorici.

Medaljo za izjemne delovne uspehe in prizadevanja je prejela Sabina Klaneček, javna uslužbenka na Vrhovnem državnem tožilstvu RS.

Vsem  nagrajenkam in nagrajencem iskreno čestitamo!

 

Obrazložitve priznanj

Nazaj