Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Podelili priznanja ob dnevu pravosodja

Na svečani slovesnosti ob dnevu pravosodja je generalni državni tožilec Drago Šketa zaslužnim posameznikom podelil priznanja za njihovo prizadevno, odgovorno in uspešno delo na državnih tožilstvih.

 

Več

Januarja 2019 bo ukinjen zunanji oddelek v Ljutomeru

Vrhovno državno tožilstvo RS v skladu s Politiko pregona generalnega državnega tožilca Draga Škete in s soglasjem Državnotožilskega sveta, poleg dveh zunanjih oddelkov Okrožnega državnega tožilstva v Kopru – zunanja oddelka v Piranu in v Sežani – ukinja tudi zunanji oddelek v Ljutomeru.

 

Več

Vrhovno državno tožilstvo je na spletni strani pričelo z objavljanjem statističnih podatkov

Vrhovno državno tožilstvo RS je v skladu z dogovorom o transparentnosti dela državnega tožilstva in sprejeto politiko pregona generalnega državnega tožilca, na svoji spletni strani, pričelo z objavljanjem statističnih podatkov. 

 

Več

Vodstvo vrhovnega državnega tožilstva obiskalo ODT v Ljubljani

Generalni državni tožilec RS je z vodstvom Vrhovnega državnega tožilstva RS, v sklopu obiskov okrožnih državnih tožilstev, 24. oktobra obiskal Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

 

Več

Generalni državni tožilec Drago Šketa na uradnem obisku na Dunaju

Generalni državni tožilec RS Drago Šketa se je na povabilo Generalnega prokuratorja Republike Avstrije pri Vrhovnem sodišču dr. Franza Plöchla, mudil na uradnem obisku na Dunaju.

Več

Delegacija Vrhovnega državnega tožilstva na 13. Posvetovalnem forumu generalnih tožilcev in direktorjev javnih tožilstev držav članic EU

Boj proti terorizmu in tihotapljenje migrantov sta bili osrednji temi letošnjega 13. Posvetovalnega foruma generalnih tožilcev in direktorjev javnih tožilstev držav članic EU v Haagu, ki se ga je udeležila tudi delegacija Vrhovnega državnega tožilstva RS pod vodstvom generalnega državnega tožilca Draga Škete,

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Seštejte 3 in 5.

Pogoji obdelave osebnih podatkov