Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Zaprisegli so trije novi tožilci: Janja Potisk, Erik Petelinc in Sedin Kičin

Na ministrstvu za pravosodje so danes zaprisegli trije novi tožilci: Janja Potisk, Erik Petelinc in Sedin Kičin,  so postali okrajni državni tožilci na Okrožnem državnem tožilstvu v Ljubljani.   

 

 

Več

Generalni državni tožilec se je udeležil konference ob stoletnici vrhovnega sodstva na Slovenskem

Generalni državni tožilec RS Drago Šketa se je udeležil slovesnosti ob odprtju mednarodne konference ob 100 – letnici vrhovnega sodstva na Slovenskem, ki jo je organiziralo Vrhovno sodišče Republike Slovenije.

Več

100 let tožilstva na Slovenskem

V letošnjem letu obeležujemo v pravosodju nekaj pomembnih obletnic, med drugim tudi stoletnico delovanja državnega tožilstva na Slovenskem.

 

Več

Podelili priznanja ob dnevu pravosodja

Na svečani slovesnosti ob dnevu pravosodja je generalni državni tožilec Drago Šketa zaslužnim posameznikom podelil priznanja za njihovo prizadevno, odgovorno in uspešno delo na državnih tožilstvih.

 

Več

Januarja 2019 bo ukinjen zunanji oddelek v Ljutomeru

Vrhovno državno tožilstvo RS v skladu s Politiko pregona generalnega državnega tožilca Draga Škete in s soglasjem Državnotožilskega sveta, poleg dveh zunanjih oddelkov Okrožnega državnega tožilstva v Kopru – zunanja oddelka v Piranu in v Sežani – ukinja tudi zunanji oddelek v Ljutomeru.

 

Več

Vrhovno državno tožilstvo je na spletni strani pričelo z objavljanjem statističnih podatkov

Vrhovno državno tožilstvo RS je v skladu z dogovorom o transparentnosti dela državnega tožilstva in sprejeto politiko pregona generalnega državnega tožilca, na svoji spletni strani, pričelo z objavljanjem statističnih podatkov. 

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Seštejte 3 in 6.

Pogoji obdelave osebnih podatkov