Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Izobraževalni dnevi državnih tožilcev Slovenije in Vrhovnega državnega tožilstva RS

V Radencih potekajo 13. in 14. junija tradicionalni Izobraževalni tožilski dnevi v organizaciji Društva državnih tožilcev Slovenije in Vrhovnega državnega tožilstva RS.

 

Več

Obisk delegacije Republike Severne Makedonije

Generalni državni tožilec Drago Šketa je v okviru programa mednarodnega razvojnega sodelovanja Republike Slovenije, ki ga organizira Center za evropsko prihodnost, 5. in 6. junija gostil  delegacijo Republike Severne Makedonije, ki jo sestavljajo predstavniki večih državnih organov pod vodstvom generalnega državnega tožilca Ljubomirja Joveskega. 

 

Več

Prisegel je nov državni tožilec Matej Mavrič

Na ministrstvu za pravosodje je danes zaprisegel nov državni tožilec Matej Mavrič, ki bo delal kot okrajni državni tožilec na Specializiranem državnem tožilstvu RS. 

Več

Predsednik Vrhovnega sodišča Ruske federacije Vječeslav Lebedjev obiskal Vrhovno državno tožilstvo RS

Generalni državni tožilec RS Drago Šketa je sprejel delegacijo Vrhovnega sodišča Ruske federacije pod vodstvom predsednika Vrhovnega sodišča Ruske federacije Vječeslava Lebedjeva, ki se mudi na uradnem obisku v Republiki Sloveniji. Visokega gosta sta na Vrhovnem državnem tožilstvu RS spremljala predsednik Vrhovnega sodišča RS mag. Damijan Florjančič in podpredsednik Vrhovnega sodišča RS dr. Miodrag Đorđević.

Več

Generalni državni tožilec na 11. zasedanju Mreže generalnih tožilcev EU v Talinu

 

Generalni državni tožilec Drago Šketa se je od 15. do 17. maja v Talinu udeležil 11. zasedanja Mreže generalnih tožilcev držav članic Evropske unije.

 

Več

Podatki o državnem tožilstvu letos prvič v publikaciji Evropske komisije Justice Scoreboard

V publikaciji Evropske komisije »EU Justice Scoreboard« za leto 2019, ki opisuje stanje pravosodja v državah članicah EU, so prvič prikazani tudi primerjalni podatki o državnih tožilstvih v državah EU.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Kakšna je vsota 7 in 3?

Pogoji obdelave osebnih podatkov