Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

SDT doseglo obsodilno sodbo

Specializirano državno tožilstvo RS (SDT RS)  je 17. marca na sodišču doseglo obsodilno sodbo za obdolžena Gregorja Jezo in Barbaro Podlogar, ki sta bila obtožena zlorabe instituta elektronske izvršbe. Jezi je bila izrečena zaporna kazen v višini 3 let in 10 mesecev,   Barbari Podlogar pa enotna kazen 3 let in 4 mesecev zapora ter denarna kazen v višini 200 dnevnih zneskov po 50 evrov, skupno v višini 10 tisoč evrov.

 

 

Več

Veliko zanimanje obiskovalcev za dan odprtih vrat

Okrožno sodišče v Mariboru  je v sodelovanju z Okrožnim državnim tožilstvom v Mariboru in Območnim zborom odvetnikov v Mariboru, v soboto, 18. marca 2017  pripravilo Dan odprtih vrat. 

 

Več

Novoletni sprejem generalnega državnega tožilca za novinarje

Današnjega novoletnega sprejema, ki ga je za novinarje pripravil dr. Zvonko Fišer, sta se udeležila tudi oba kandidata za novega generalnega državnega tožilca Drago Šketa in Robert Renier.

Več

Priročnik za preprečevanje prikritega prisilnega dela

Medresorska delovna skupina za boj proti trgovini z ljudmi je ob 18. oktobru, evropskem dnevu boja proti trgovini z ljudmi, objavila priročnik za preprečevanje prikritega prisilnega dela.

Več

Izobraževalni tožilski dnevi

Objavljamo govor generalnega državnega tožilca dr. Zvonka Fišerja na letošnjih tradicionalnih izobraževalnih tožilskih dnevih, že 23. po vrsti. Letošnji izobraževalni tožilski dnevi so bili v Portorožu, udeležil se jih je tudi predsednik vlade RS gospod Miro Cerar.

Več

Evropska komisarka Vera Jourova obiskala VDT

V torek, 15. novembra je Vrhovno državno tožilstvo RS (VDT RS) obiskala Evropska komisarka za pravosodje, pravice potrošnikov in enakost spolov gospa Vera Jourova.

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Izračunajte 9 plus 1.

Pogoji obdelave osebnih podatkov