Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Izjava za javnost

Objavljamo pojasnila v zvezi z dogodki, povezanimi s streljanjem v naselju Dolena, v kateri je bil ranjen policist, ena oseba pa je izgubila življenje, in vprašanji o (ne)navzočnosti državnega tožilca pri izvedbi nujnih preiskovalnih dejanj na kraju dogodka. 

 

Več

Generalni državni tožilec je podelil priznanja ob dnevu pravosodja

Na Vrhovnem državnem tožilstvu RS je danes, 4. novembra 2015 potekala slovesnost ob dnevu pravosodja.

Ob tej priložnosti je generalni državni tožilec dr. Zvonko Fišer podelil oziroma izročil priznanja tistim državnim tožilcem in javnim uslužbencem državnega tožilstva, katerih dosežki so izstopali.

 

Več

Ugotovitve KPK odpravljene kot nezakonite

Generalni državni tožilec RS dr. Zvonko Fišer je uspel s tožbo zoper Zaključne ugotovitve o posameznem primeru Komisije za preprečevanje korupcije, ki se nanašajo na domnevno koruptivno ravnanje v primeru imenovanja generalnega direktorja Vrhovnega državnega tožilstva RS iz leta 2012.

Več

Usposabljanje novih tožilcev

Vrhovno državno tožilstvo RS je za nove tožilce in strokovne sodelavce, ki so v tožilske vrste vstopili pred kratkim v okviru postopka kadrovske okrepitve državnega tožilstva, organiziralo uvodni posvet.

Več

Sporočilo za javnost

Vrhovno državno tožilstvo RS je danes, 7. 9. 2015 prejelo sklep Okrajnega sodišča v Ljubljani, s katerim je to odločilo, da se kazenski postopek zoper obdolžene v tako imenovani zadevi »Patria«, zaradi zastaranja ustavi.

 

Več

Minister za pravosodje Črne gore na VDT

V okviru uradnega obiska v Republiki Sloveniji je minister za pravosodje Črne gore Zoran Pažin, danes obiskal tudi Vrhovno državno tožilstvo Republike Slovenije.

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Seštejte 8 in 1.

Pogoji obdelave osebnih podatkov