Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Generalni državni tožilec na konferenci OVSE

Generalni državni tožilec RS prof. dr. Zvonko Fišer se je v petek, 12. 6. 2015 udeležil Regionalne konference o kazenskopravni ureditvi tožilske preiskave v kazenskem postopku in izkušnjah s tem institutom, ki je v organizaciji OVSE potekala v Beogradu.
Generalni državni tožilec je na konferenci predstavil izkušnje slovenskih tožilcev pri preiskovanju in pregonu kaznivih dejanj.

Več

Pojasnilo Generalnega državnega tožilca

V zvezi z zaključnimi ugotovitvami KPK in zahtevo ministra za pravosodje Državnotožilskemu svetu, da pripravi poročilo o zatrjevanih kršitvah pri imenovanju generalnega direktorja Vrhovnega državnega tožilstva, želim javnosti pojasniti, da sem pri podaji predloga za omenjeno imenovanje deloval zakonito.

Več

Obisk delegacije iz BiH na Vrhovnem državnem tožilstvu

Na povabilo generalnega državnega tožilca RS prof. dr. Zvonka Fišerja je Vrhovno državno tožilstvo RS, obiskal glavni državni tožilec Bosne in Hercegovine Goran Salihović.

 

Več

Govor generalnega državnega tožilca na posvetu "Otrok in pasti sodobnega časa"

Generalni državni tožilec prof. dr. Zvonko Fišer je imel v četrtek, 2. aprila 2014, na 14. strokovnem posvetu z naslovom "Otrok in pasti sodobnega časa", ki je potekal na Brdu pri Kranju, uvodni nagovor, ki ga objavljamo v celoti.

 

Več

Sporočilo za javnost

Na Vrhovnem državnem tožilstvu RS (VDT RS) smo prejeli ugotovitve Inšpektorata za javni sektor (Inšpektorat) o opravljenem inšpekcijskem nadzoru.

 

Več

Namestnik Generalnega državnega tožilca na strokovnem posvetu Vesna - živeti življenje brez nasilja

Na strokovnem posvetu Vesna – živeti življenje brez nasilja, ki je potekalo v petek, 6. 3. 2015 na Brdu pri Kranju, so Vrhovno državno tožilstvo RS zastopali namestnik generalnega državnega tožilca, vrhovni državni tožilec svetnik Mirko Vrtačnik, vrhovna državna tožilka Savica Pureber in višji državni tožilec Boštjan Škrlec, ki opravlja naloge generalnega direktorja.

Objavljamo vsebino pozdravnega nagovora namestnika generalnega državnega tožilca Mirka Vrtačnika.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Izračunajte 5 plus 2.

Pogoji obdelave osebnih podatkov