Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Podelitev diplom in medalj ob dnevu slovenskega pravosodja

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar in namestnik generalne državne tožilke RS Mirko Vrtačnik sta v četrtek, 4. 11. 2010 na slovesnosti ob dnevu slovenskega pravosodja v prostorih Vrhovnega državnega tožilstva RS čestitala prejemnikom diplom in medalj za njihovo delo v državnotožilski organizaciji.

 

Več

Pojasnilo VDT RS na navedbe MP v zvezi s predlogom ZDT-1, da je »širjenje dezinformacij o ukinitvi posebne skupine« nepotrebno

Predlog ZDT-1, ki ga je Vrhovnemu državnemu tožilstvu RS posredovalo ministrstvo za pravosodje, v 219. in 220. členu določa, da z dnem uporabe tega zakona preneha z delom Skupina za pregon organiziranega kriminala.

 

Več

Strokovni nadzor v zadevi Patria ni bil odrejen

Objavljamo odgovor, ki ga je generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar v sredo, 3. 11. 2010 posredovala ministru za pravosodje v zvezi z domnevnim nadzorom v zadevi Patria:

 

Več

Pripombe Vrhovnega državnega tožilstva RS na predlog ZDT-1

Vrhovno državno tožilstvo RS je 1. 9. 2010 Ministrstvu za pravosodje RS posredovalo pripombe na predlog ZDT-1. V odgovoru je ponovno predlagalo, da poleg teh pripomb upošteva vse dosedanje pripombe VDT RS, ki so jim bile posredovane in tiste, ki so razvidne iz magnetogramov skupnih pogovorov:

 

Več

Generalna državna tožilka na 15. konferenci IAP

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar se je udeležila 15. letne konference mednarodnega združenja tožilcev IAP, ki je od 5. do 9. septembra 2010 potekala v Haagu.

 

Več

Odgovor VDT RS na novinarska vprašanja v zvezi z neplačevanjem prispevkov

Objavljamo odgovor Vrhovnega državnega tožilstva RS na novinarska vprašanja, povezana s problematiko kaznivih dejanj, povezanih z neplačevanjem socialnih prispevkov.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Seštejte 7 in 3.

Pogoji obdelave osebnih podatkov