Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Obvestilo za javnost

Minister za notranje zadeve RS je pozval Vrhovno državno tožilstvo RS naj predlaga spremembe ZDT-1, ki bodo šle v smeri krepitve vloge generalnega državnega tožilca in njegovih pristojnosti, kar naj bi po mnenju ministra omogočilo učinkovito in odgovorno vodenje tožilske organizacije.

 

Več

Izjava za javnost

Izjava za javnost generalnega državnega tožilca RS dr. Zvonka Fišerja ob sprejemu zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o vladi Republike Slovenije.

 

Več

Volitve članov DTS

Izid volitev za štiri člane Državnotožilskega sveta, ki jih izvolijo državni tožilci

 

Več

Podelitev diplom in medalj ob dnevu slovenskega pravosodja

Generalni državni tožilec RS dr. Zvonko Fišer je danes 4.11.2011 na slovesnosti ob dnevu slovenskega pravosodja v prostorih Vrhovnega državnega tožilstva RS čestital prejemnikom diplom in medalj za njihovo delo v državnotožilski organizaciji.

 

Več

Mednarodne aktivnosti generalnega državnega tožilca Republike Slovenije v oktobru

Generalni državni tožilec prof. dr. Zvonko Fišer se v dneh od 5. do 7. oktobra 2011 v Sarajevu udeležuje II. regionalne konference predsednikov vrhovnih sodišč in generalnih tožilcev držav z območja bivše SFRJ.

 

Več

Vrhovna državna tožilka svetnica Barbara Brezigar na svetovnem srečanju generalnih državnih tožilcev v Koreji

Vrhovna državna tožilka svetnica Barbara Brezigar se je od 29. 6. do 1. 7. 2011 v Seulu v Koreji udeležila 4. svetovnega srečanja generalnih državnih tožilcev, na katerem je v referatu predstavila ureditev zaščite ogroženih prič v slovenski zakonodaji.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Seštejte 4 in 4.

Pogoji obdelave osebnih podatkov