Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Generalni državni tožilec na srečanju generalnih državnih tožilcev držav EU

Generalni državni tožilec prof. dr. Zvonko Fišer in njegov namestnik vrhovni državni tožilec svetnik Mirko Vrtačnik sta se od 26. do 28. maja 2011 v Rimu udeležila srečanja generalnih državnih tožilcev držav Evropske unije.

 

Več

Dr. Zvonko Fišer novi generalni državni tožilec

V sredo, 4. 5. 2011, so poslanci Državnega zbora RS za novega generalnega državnega tožilca izvolili dr. Zvonka Fišerja, vrhovnega državnega tožilca svetnika.

Dr. Zvonko Fišer je še isti dan zaprisegel, da bo varoval pravni red Republike Slovenije in svoje delo opravljal vestno po ustavi in zakonu. S tem je postal četrti generalni državni tožilec v Republiki Sloveniji.

Več

Generalna državna tožilka izročila letno poročilo za leto 2010

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar je v sredo, 20. aprila 2011, predsedniku Državnega zbora RS dr. Gantarju izročila Skupno poročilo o delu državnih tožilstev za leto 2010.

Več

Predsednik Vrhovnega sodišča Ruske federacije na obisku na Vrhovnem državnem tožilstvu

Generalna državna tožilka sprejela predsednika ruskega vrhovnega sodišča in generalnega direktorja Sodnega departmaja na ruskem vrhovnem sodišču

 

Več

Generalna državna tožilka na uradnem obisku na Dunaju

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar in vrhovni državni tožilec Aleš Butala sta se od 21. do 24. 3. 2011 mudila na Dunaju na uradnem obisku pri generalnem državnem tožilcu Republike Avstrije dr. Wernerju Pürstlu.

 

 

 

Več

Izjava za javnost v zvezi s pritiski na tožilstvo v zadevi prirejanja arhivskih dokumentov

 

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar se je v sredo, 2. marca 2011, odzvala na javne izjave in zlorabe tožilstva v zvezi z domnevnim prirejanjem arhivskega gradiva:

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Izračunajte 1 plus 1.

Pogoji obdelave osebnih podatkov