Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Na Bledu potekali XVI. izobraževalni tožilski dnevi (ITD 2009)

Na Bledu so 19. in 20. 11. 2009 potekali XVI. izobraževalni tožilski dnevi. Slovenski državni tožilci bodo ob sodelovanju zunanjih strokovnjakov obravnavali več sklopov aktualnih tem, pomembnih za njihovo delo.

 

Več

Govor generalne državne tožilke na 16. izobraževalnih tožilskih dnevih

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar je na 16. izobraževalnih tožilskih dnevih, ki so potekali 19. in 20. novembra 2009 na Bledu, nagovorila zbrane goste in udeležence.

 

Več

Stališče Vrhovnega državnega tožilstva o razlagi določb 36. člena ZDT

V nadaljevanju predstavljamo stališče Vrhovnega državnega tožilstva RS o razlagi določb 36. člena Zakona o državnem tožilstvu (ZDT), ki ureja začasno premestitev državnega tožilca.

 

Več

Namestnik generalne državne tožilke Mirko Vrtačnik o izbiri Jake Brezigarja na mesto pomočnika

V zvezi z novinarskimi vprašanji o zaposlitvi Jake Brezigarja na mesto pomočnika državnega tožilca objavljamo sporočilo za javnost namestnika generalne državne tožilke in vrhovnega državnega tožilca svetnika Mirka Vrtačnika, ki je vodil obe seji državnotožilskega sveta, na katerih se je obravnavalo omenjeno kandidaturo.

 

Več

Podelitev diplom na VDT RS ob Dnevih pravosodja

Na Vrhovnem državnem tožilstvu RS so v sredo, 4, novembra 2009, obeležili Dan pravosodja s podelitvijo diplom javnim uslužbencem in funkcionarjem na državnih tožilstvih za leto 2009.

 

Več

Generalna državna tožilka sprejela ljubljanske članice in člane Evropskega združenja študentov prava

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je v petek, 23. oktobra 2009, v prostorih Vrhovnega državnega tožilstva RS v Ljubljani sprejela članice in člane Evropskega združenja študentov prava (ELSA Ljubljana).

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Izračunajte 8 plus 1.

Pogoji obdelave osebnih podatkov