Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Predstavitev letnega poročila za leto 2012

Na Vrhovnem državnem tožilstvu RS smo v četrtek, 9. 5. 2013 predstavili Skupno poročilo o delu državnih tožilstev za leto 2012 s poudarkom na uspešnosti pri pregonu gospodarskega kriminala.

 

Več

Državna tožilstva prešla na nov informacijski sistem

Državna tožilstva v Republiki Sloveniji so s ponedeljkom, 6. 5. 2013 začela uporabljati nov informacijski in komunikacijski sistem s prenovljenimi elektronskimi vpisniki.

 

Več

Generalni državni tožilec sprejel ministra za pravosodje

Generalni državni tožilec prof. dr. Zvonko Fišer je z namestnikom, vrhovnim državnim tožilcem svetnikom Mirkom Vrtačnikom, vodjem Strokovno-informacijskega centra vrhovnim državnim tožilcem Alešem Butalo in generalnim direktorjem višjim državnim tožilcem Boštjanom Škrlecom v petek, 19. aprila 2013 na obisku sprejel ministra za pravosodje prof. dr. Senka Pličaniča in državno sekretarko gospo Tino Brecelj.

 

Več

Generalni državni tožilec na posvetu Nasilje nad otroki

Generalni državni tožilec prof. dr. Zvonko Fišer je 4. aprila 2013 na Brdu nagovoril udeležence 12. strokovnega posveta Nasilje nad otroki z naslovom »Otrok v vlogi žrtve in storilca«, ki ga organizirata Društvo državnih tožilcev Slovenije in Generalna policijska uprava v sodelovanju s Centrom za izobraževanje v pravosodju Ministrstva za pravosodje RS.

 

Več

Obisk predstavnikov Ruske federacije

Na Vrhovnem državnem tožilstvu RS so se v torek 2. 4. 2013 mudili predstavniki Ruske federacije, ki so se seznanili s tožilskim pogledom na sistem pravnih sredstev v okviru slovenskega pravosodnega sistema.

 

Več

Odziv na zahtevo MNZ za poročilo o domnevnih kršitvah generalnega državnega tožilca

Generalni državni tožilec prof. dr. Zvonko Fišer se je z izjavo za javnost odzval na zahtevo Ministrstva za notranje zadeve Državnotožilskemu svetu za poročilo o domnevnih kršitvah generalnega državnega tožilca, ki lahko vodijo v njegovo razrešitev.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Seštejte 6 in 8.

Pogoji obdelave osebnih podatkov