Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Odgovor VDT RS na novinarska vprašanja o zadevi Baričevič

Objavljamo odgovor vrhovnega  državnega tožilstva RS na novinarska vprašanja v zvezi s primerom Baričevič. 

 

Več

Odgovor Vrhovnega državnega tožilstva RS na odziv Ministrstva za pravosodje

Vrhovno državno tožilstvo RS odgovarja na odziv Ministrstva za pravosodje na izjavo Izvršilnega odbora Društva državnih tožilcev Slovenije.

 

Več

Državno tožilstvo ima že 14 let ustrezno organiziranost za pregon zahtevnega kriminala

Ministrica za notranje zadeve je 3. februarja 2010 v Slovenj Gradcu izjavila, da so se »tektonski premiki« pri učinkovitejšemu boju proti gospodarskemu kriminalu na policiji in sodiščih že zgodili ter da se s tem »korakom naprej« ni soočilo le še tožilstvo ter da je nujno izboljšati organiziranost tožilstva.

 

Več

Med predstojniki državnih institucij je komunikacija potrebna

V zvezi z zapisi v nekaterih medijih o pogovoru generalne državne tožilke RS in predsednika Vlade RS sporočamo, da na Vrhovnem državnem tožilstvu RS podpiramo in smo vedno odprti za komunikacijo in pogovore med predstojniki institucij države.

 

Več

Mnenje generalne državne tožilke o tretjem osnutku obveznih navodil za izvajanje DTR

Objavljamo mnenje generalne državne tožilke RS Barbare Brezigar, ki ga je Vrhovno državno tožilstvo RS 27. 1. 2010 posredovalo ministru za pravosodje.

 

Več

Generalna državna tožilka RS ministru za pravosodje predlagala podaljšanje roka za pripravo mnenja k tretjemu osnutku navodil

Vrhovno državno tožilstvo RS je včeraj, v četrtek, 21. 1. 2010, od Ministrstva za pravosodje prejelo nov, tretji osnutek obveznih navodil za uporabo Državnotožilskega reda, ki je v delu povsem novo besedilo, v ostalem pa bistveno spreminja in dopolnjuje prvi osnutek, in njegovo obsežno obrazložitev.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Kakšna je vsota 6 in 6?

Pogoji obdelave osebnih podatkov