Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Komisija Državnega sveta RS za državno ureditev soglasno sprejela Poročilo o delu državnih tožilstev za leto 2009

Komisija Državnega sveta RS za državno ureditev je sogasno sprejela letno poročilo o delu državnih tožilstev za leto 2009, ki so ga svetnikom predstavili generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar, namestnik generalne državne tožilke, vrhovni državni tožilec svetnik Mirko Vrtačnik, in vodja Strokovnega centra, vrhovni državni tožilec svetnik Silvij Šinkovec.

Več

Generalna državna tožilka na okrogli mizi o položaju in vlogi državnega tožilca

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar se je v petek, 11. junija 2010, na Izobraževalnih dnevih Društva državnih tožilcev Slovenije udeležila okrogle mize o ustavnem in zakonskem položaju ter vlogi državnega tožilca.

 

Več

Generalna državna tožilka pozdravila udeležence Izobraževalnih dni Društva državnih tožilcev Slovenije

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je v četrtek, 10. junija 2010, nagovorila udeležence Izobraževalnih dni Društva državnih tožilcev Slovenije.

 

Več

Generalna državna tožilka na 13. transnacionalni konferenci o kriminalu

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar se je 4. junija 2010 v Parizu na povabilo International Bar Association udeležila 13. transnacionalne konference o kriminalu.

 

Več

Odgovor Vrhovnega državnega tožilstva RS na članek v Dnevniku dne 2.6.2010

Dnevnik je 2.6.2010 objavil članek z naslovom "Tožilstva so bila tudi lansko leto neučinkovita pri pregonu gospodarskega kriminala".Zaprosili smo, da se naše pojasnilo objavi v časopisu. Dnevnik našega pojasnila ni želel objaviti, zato ga objavljamo na naši spletni strani.

 

Več

Generalna državna tožilka na konferenci generalnih državnih tožilcev in predsednikov vrhovnih sodišč EU

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar se je 20. in 21. maja 2010 v Madridu udeležila konference generalnih državnih tožilcev in predsednikov vrhovnih sodišč iz držav Evropske unije.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Izračunajte 3 plus 2.

Pogoji obdelave osebnih podatkov