Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Obvestilo za javnost

Ministrstvo za notranje zadeve je organiziralo vmesno ministrsko konferenco "Vzpostavljanje pogojev za ustanavljanje skupnih preiskovalnih skupin za potrebe boja proti trgovini z ljudmi v JV Evropi" (JIT THB). Pri projektu sodeljuje tudi državno tožilstvo Republike Slovenije. Generalni državni tožilec RS dr. Zvonko Fišer je imel nagovor za vse udeležence konference.

 

Več

Obvestilo za javnost

Generalni državni tožilec Republike Slovenije dr. Zvonko Fišer in njegov namestnik, vrhovni državni tožilec svétnik Mirko Vrtačnik sta se udeležila 5. srečanja mreže državnih tožilcev držav Evropske unije, ki poteka v Budimpešti od 24. do 26. maja 2012.

Osrednja tema tokratnega srečanja je vpliv zaostrenih ekonomskih razmer na delo državnih tožilstev. Generalni državni tožilci bodo tako govorili o vplivu krize na izvajanje tožilske službe, o njenem vplivu na strukturo državnih tožilstev in o vplivu na usposabljanja državnih tožilcev.

 

Več

Obvestilo za javnost

Minister za notranje zadeve RS je pozval Vrhovno državno tožilstvo RS naj predlaga spremembe ZDT-1, ki bodo šle v smeri krepitve vloge generalnega državnega tožilca in njegovih pristojnosti, kar naj bi po mnenju ministra omogočilo učinkovito in odgovorno vodenje tožilske organizacije.

 

Več

Izjava za javnost

Izjava za javnost generalnega državnega tožilca RS dr. Zvonka Fišerja ob sprejemu zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o vladi Republike Slovenije.

 

Več

Volitve članov DTS

Izid volitev za štiri člane Državnotožilskega sveta, ki jih izvolijo državni tožilci

 

Več

Podelitev diplom in medalj ob dnevu slovenskega pravosodja

Generalni državni tožilec RS dr. Zvonko Fišer je danes 4.11.2011 na slovesnosti ob dnevu slovenskega pravosodja v prostorih Vrhovnega državnega tožilstva RS čestital prejemnikom diplom in medalj za njihovo delo v državnotožilski organizaciji.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Seštejte 1 in 8.

Pogoji obdelave osebnih podatkov