Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar na konferenci Eurojustice

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar se je od 23. do 25. septembra 2009 v Talinu udeležila redne letne konference tožilcev iz evropskih držav Eurojustice, ki je letos potekala pod naslovom Novi izzivi za uspešno tožilstvo.

 

Več

Generalna državna tožilka s sodelavci obiskala varuhinjo človekovih pravic

V prostorih Varuha človekovih pravic RS sta se danes prvič sestali varuhinja dr. Zdenka Čebašek – Travnik in generalna državna tožilka Barbara Brezigar, obe s sodelavci.

 

Več

Zapis z novinarske konference

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je s sodelavci v petek, 18. septembra 2009 na novinarski konferenci predstavila mnenje, ki ga je isti dan posredovala vladi o odločbi ministrstva za pravosodje o izrednem pravosodnem nadzoru na Okrožnem državnem tožilstvu v Ljubljani.

Več

Govor generalne državne tožilke na 15. Izobraževalnih tožilskih dnevih

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je na 15. Izobraževalnih tožilskih dnevih, ki so potekali od 26. do 28. novembra 2008 na Bledu, nagovorila zbrane udeležence.

 

Več

Govor generalne državne tožilke na 14. Izobraževalnih tožilskih dnevih

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je na 14. Izobraževalnih dneh, ki so potekali na Bledu, nagovorila udeležence srečanja.

 

Več

Govor generalne državne tožilke na 13. Izobraževalnih tožilskih dnevih

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je na 13. Izobraževalnih tožilskih dneh, ki so potekali v Podčetrtku, nagovorila zbrane državne tožilce.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Izračunajte 8 plus 9.

Pogoji obdelave osebnih podatkov