Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Volitve članov DTS

Izid volitev za štiri člane Državnotožilskega sveta, ki jih izvolijo državni tožilci

 

Več

Podelitev diplom in medalj ob dnevu slovenskega pravosodja

Generalni državni tožilec RS dr. Zvonko Fišer je danes 4.11.2011 na slovesnosti ob dnevu slovenskega pravosodja v prostorih Vrhovnega državnega tožilstva RS čestital prejemnikom diplom in medalj za njihovo delo v državnotožilski organizaciji.

 

Več

Mednarodne aktivnosti generalnega državnega tožilca Republike Slovenije v oktobru

Generalni državni tožilec prof. dr. Zvonko Fišer se v dneh od 5. do 7. oktobra 2011 v Sarajevu udeležuje II. regionalne konference predsednikov vrhovnih sodišč in generalnih tožilcev držav z območja bivše SFRJ.

 

Več

Vrhovna državna tožilka svetnica Barbara Brezigar na svetovnem srečanju generalnih državnih tožilcev v Koreji

Vrhovna državna tožilka svetnica Barbara Brezigar se je od 29. 6. do 1. 7. 2011 v Seulu v Koreji udeležila 4. svetovnega srečanja generalnih državnih tožilcev, na katerem je v referatu predstavila ureditev zaščite ogroženih prič v slovenski zakonodaji.

 

Več

Generalni državni tožilec na srečanju generalnih državnih tožilcev držav EU

Generalni državni tožilec prof. dr. Zvonko Fišer in njegov namestnik vrhovni državni tožilec svetnik Mirko Vrtačnik sta se od 26. do 28. maja 2011 v Rimu udeležila srečanja generalnih državnih tožilcev držav Evropske unije.

 

Več

Dr. Zvonko Fišer novi generalni državni tožilec

V sredo, 4. 5. 2011, so poslanci Državnega zbora RS za novega generalnega državnega tožilca izvolili dr. Zvonka Fišerja, vrhovnega državnega tožilca svetnika.

Dr. Zvonko Fišer je še isti dan zaprisegel, da bo varoval pravni red Republike Slovenije in svoje delo opravljal vestno po ustavi in zakonu. S tem je postal četrti generalni državni tožilec v Republiki Sloveniji.

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Seštejte 9 in 6.

Pogoji obdelave osebnih podatkov