Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Mednarodne aktivnosti generalnega državnega tožilca Republike Slovenije v oktobru

Generalni državni tožilec prof. dr. Zvonko Fišer se v dneh od 5. do 7. oktobra 2011 v Sarajevu udeležuje II. regionalne konference predsednikov vrhovnih sodišč in generalnih tožilcev držav z območja bivše SFRJ.

 

Več

Vrhovna državna tožilka svetnica Barbara Brezigar na svetovnem srečanju generalnih državnih tožilcev v Koreji

Vrhovna državna tožilka svetnica Barbara Brezigar se je od 29. 6. do 1. 7. 2011 v Seulu v Koreji udeležila 4. svetovnega srečanja generalnih državnih tožilcev, na katerem je v referatu predstavila ureditev zaščite ogroženih prič v slovenski zakonodaji.

 

Več

Generalni državni tožilec na srečanju generalnih državnih tožilcev držav EU

Generalni državni tožilec prof. dr. Zvonko Fišer in njegov namestnik vrhovni državni tožilec svetnik Mirko Vrtačnik sta se od 26. do 28. maja 2011 v Rimu udeležila srečanja generalnih državnih tožilcev držav Evropske unije.

 

Več

Dr. Zvonko Fišer novi generalni državni tožilec

V sredo, 4. 5. 2011, so poslanci Državnega zbora RS za novega generalnega državnega tožilca izvolili dr. Zvonka Fišerja, vrhovnega državnega tožilca svetnika.

Dr. Zvonko Fišer je še isti dan zaprisegel, da bo varoval pravni red Republike Slovenije in svoje delo opravljal vestno po ustavi in zakonu. S tem je postal četrti generalni državni tožilec v Republiki Sloveniji.

Več

Generalna državna tožilka izročila letno poročilo za leto 2010

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar je v sredo, 20. aprila 2011, predsedniku Državnega zbora RS dr. Gantarju izročila Skupno poročilo o delu državnih tožilstev za leto 2010.

Več

Predsednik Vrhovnega sodišča Ruske federacije na obisku na Vrhovnem državnem tožilstvu

Generalna državna tožilka sprejela predsednika ruskega vrhovnega sodišča in generalnega direktorja Sodnega departmaja na ruskem vrhovnem sodišču

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Kakšna je vsota 7 in 9?

Pogoji obdelave osebnih podatkov