Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Odziv ODT Maribor glede nadzorstvene pritožbe v zadevi Satex

V zvezi z navedbo ministra za pravosodje na seji Odbora DZ za notranjo politiko, javno upravo in pravosodje, ki je potekala 8. decembra 2010, in so jo povzeli mediji, da bi lahko kot minister v zadevi Satex posredoval le, če bi državni tožilec vložil nadzorstveno pritožbo, vendar ta tega ni storil, Okrožno državno tožilstvo v Mariboru v sporočilu za javnost pojasnjuje:

 

Več

17. izobraževalni tožilski dnevi

2. in 3. decembra 2010 v hotelu Mons v Ljubljani potekajo 17. izobraževalni tožilski dnevi.

 

Več

Strokovni nadzor v zadevi Patria ni bil odrejen II.

Objavljamo odgovor, ki ga je generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar v ponedeljek, 15. 11. 2010 posredovala ministru za pravosodje na njegovo dodatno zahtevo v zvezi z domnevnim nadzorom v zadevi Patria:

 

Več

Podelitev diplom in medalj ob dnevu slovenskega pravosodja

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar in namestnik generalne državne tožilke RS Mirko Vrtačnik sta v četrtek, 4. 11. 2010 na slovesnosti ob dnevu slovenskega pravosodja v prostorih Vrhovnega državnega tožilstva RS čestitala prejemnikom diplom in medalj za njihovo delo v državnotožilski organizaciji.

 

Več

Pojasnilo VDT RS na navedbe MP v zvezi s predlogom ZDT-1, da je »širjenje dezinformacij o ukinitvi posebne skupine« nepotrebno

Predlog ZDT-1, ki ga je Vrhovnemu državnemu tožilstvu RS posredovalo ministrstvo za pravosodje, v 219. in 220. členu določa, da z dnem uporabe tega zakona preneha z delom Skupina za pregon organiziranega kriminala.

 

Več

Strokovni nadzor v zadevi Patria ni bil odrejen

Objavljamo odgovor, ki ga je generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar v sredo, 3. 11. 2010 posredovala ministru za pravosodje v zvezi z domnevnim nadzorom v zadevi Patria:

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Kakšna je vsota 8 in 1?

Pogoji obdelave osebnih podatkov