Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Pripombe Vrhovnega državnega tožilstva RS na predlog ZDT-1

Vrhovno državno tožilstvo RS je 1. 9. 2010 Ministrstvu za pravosodje RS posredovalo pripombe na predlog ZDT-1. V odgovoru je ponovno predlagalo, da poleg teh pripomb upošteva vse dosedanje pripombe VDT RS, ki so jim bile posredovane in tiste, ki so razvidne iz magnetogramov skupnih pogovorov:

 

Več

Generalna državna tožilka na 15. konferenci IAP

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar se je udeležila 15. letne konference mednarodnega združenja tožilcev IAP, ki je od 5. do 9. septembra 2010 potekala v Haagu.

 

Več

Odgovor VDT RS na novinarska vprašanja v zvezi z neplačevanjem prispevkov

Objavljamo odgovor Vrhovnega državnega tožilstva RS na novinarska vprašanja, povezana s problematiko kaznivih dejanj, povezanih z neplačevanjem socialnih prispevkov.

 

Več

Odziv VDT RS na sklep US RS glede izvajanja obveznih navodil

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar, vrhovni državni tožilec svetnik Silvij Šinkovec in vrhovni državni tožilec Aleš Butala so se na novinarski konferenci odzvali na sklep Ustavnega sodišča RS glede izvajanja obveznih navodil za uporabo Državnotožilskega reda in ministra pozvali, da umakne predlog novega tožilskega zakona iz medresorskega usklajevanja.

 

 

Več

Komisija Državnega sveta RS za državno ureditev soglasno sprejela Poročilo o delu državnih tožilstev za leto 2009

Komisija Državnega sveta RS za državno ureditev je sogasno sprejela letno poročilo o delu državnih tožilstev za leto 2009, ki so ga svetnikom predstavili generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar, namestnik generalne državne tožilke, vrhovni državni tožilec svetnik Mirko Vrtačnik, in vodja Strokovnega centra, vrhovni državni tožilec svetnik Silvij Šinkovec.

Več

Generalna državna tožilka na okrogli mizi o položaju in vlogi državnega tožilca

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar se je v petek, 11. junija 2010, na Izobraževalnih dnevih Društva državnih tožilcev Slovenije udeležila okrogle mize o ustavnem in zakonskem položaju ter vlogi državnega tožilca.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Kakšna je vsota 7 in 1?

Pogoji obdelave osebnih podatkov