Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Generalna državna tožilka pozdravila udeležence Izobraževalnih dni Društva državnih tožilcev Slovenije

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je v četrtek, 10. junija 2010, nagovorila udeležence Izobraževalnih dni Društva državnih tožilcev Slovenije.

 

Več

Generalna državna tožilka na 13. transnacionalni konferenci o kriminalu

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar se je 4. junija 2010 v Parizu na povabilo International Bar Association udeležila 13. transnacionalne konference o kriminalu.

 

Več

Odgovor Vrhovnega državnega tožilstva RS na članek v Dnevniku dne 2.6.2010

Dnevnik je 2.6.2010 objavil članek z naslovom "Tožilstva so bila tudi lansko leto neučinkovita pri pregonu gospodarskega kriminala".Zaprosili smo, da se naše pojasnilo objavi v časopisu. Dnevnik našega pojasnila ni želel objaviti, zato ga objavljamo na naši spletni strani.

 

Več

Generalna državna tožilka na konferenci generalnih državnih tožilcev in predsednikov vrhovnih sodišč EU

Generalna državna tožilka RS Barbara Brezigar se je 20. in 21. maja 2010 v Madridu udeležila konference generalnih državnih tožilcev in predsednikov vrhovnih sodišč iz držav Evropske unije.

 

Več

Pojasnilo glede določitve plače pomočniku državnega tožilca v Skupini

Pomočniku državnega tožilca, ki je dodeljen v Skupino za pregon organiziranega kriminala, pripada za čas dodelitve plača vrhovnega državnega tožilca na podlagi drugega odstavka 10.c člena v zvezi s petim odstavkom 13. člena Zakona o državnem tožilstvu in sicer na podlagi določb Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o državnem tožilstvu (novela ZDT-C, Ur. list RS, št. 17/2006), ki so bile uveljavljene 21. 2. 2006.

 

Več

Mnenje o tezah za novi zakon o državnem tožilstvu

Objavljamo odgovor na teze za novi zakon o državnem tožilstvu, ki ga je namestnik generalne državne tožilke Mirko Vrtačnik, vrhovni državni tožilec svetnik, 13. 4. 2010, skupaj z mnenji posredoval Ministrstvu za pravosodje RS.

 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Kakšna je vsota 1 in 9?

Pogoji obdelave osebnih podatkov