Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Namestnik generalne državne tožilke Mirko Vrtačnik o izbiri Jake Brezigarja na mesto pomočnika

V zvezi z novinarskimi vprašanji o zaposlitvi Jake Brezigarja na mesto pomočnika državnega tožilca objavljamo sporočilo za javnost namestnika generalne državne tožilke in vrhovnega državnega tožilca svetnika Mirka Vrtačnika, ki je vodil obe seji državnotožilskega sveta, na katerih se je obravnavalo omenjeno kandidaturo.

 

Več

Podelitev diplom na VDT RS ob Dnevih pravosodja

Na Vrhovnem državnem tožilstvu RS so v sredo, 4, novembra 2009, obeležili Dan pravosodja s podelitvijo diplom javnim uslužbencem in funkcionarjem na državnih tožilstvih za leto 2009.

 

Več

Generalna državna tožilka sprejela ljubljanske članice in člane Evropskega združenja študentov prava

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je v petek, 23. oktobra 2009, v prostorih Vrhovnega državnega tožilstva RS v Ljubljani sprejela članice in člane Evropskega združenja študentov prava (ELSA Ljubljana).

 

Več

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar na konferenci Eurojustice

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar se je od 23. do 25. septembra 2009 v Talinu udeležila redne letne konference tožilcev iz evropskih držav Eurojustice, ki je letos potekala pod naslovom Novi izzivi za uspešno tožilstvo.

 

Več

Generalna državna tožilka s sodelavci obiskala varuhinjo človekovih pravic

V prostorih Varuha človekovih pravic RS sta se danes prvič sestali varuhinja dr. Zdenka Čebašek – Travnik in generalna državna tožilka Barbara Brezigar, obe s sodelavci.

 

Več

Zapis z novinarske konference

Generalna državna tožilka Barbara Brezigar je s sodelavci v petek, 18. septembra 2009 na novinarski konferenci predstavila mnenje, ki ga je isti dan posredovala vladi o odločbi ministrstva za pravosodje o izrednem pravosodnem nadzoru na Okrožnem državnem tožilstvu v Ljubljani.

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Izračunajte 1 plus 6.

Pogoji obdelave osebnih podatkov