Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Generalni državni tožilec RS na obisku pri Generalnem državnem tožilcu Ruske federacije

Generalni državni tožilec Drago Šketa se je od 2. do 4. julija mudil na uradnem obisku v Moskvi, kjer se je sestal z Generalnim državnim tožilcem Ruske federacije Jurijem Čajko. 

 

Več

Generalni državni tožilec na mednarodni konferenci predsednikov vrhovnih sodišč in generalnih državnih tožilcev  

 

Generalni državni tožilec Drago Šketa se je od 24. do 26. junija v Budvi udeležil konference predsednikov vrhovnih sodišč in generalnih tožilcev. 

Več

Izjava VDT RS glede zahteve Državnega sveta za uvedbo parlamentarne preiskovalne komisije

Na Vrhovnem državnem tožilstvu RS z zaskrbljenostjo spremljamo zahtevo Državnega sveta RS za uvedbo parlamentarne preiskave za ugotovitev domnevnih zlorab v pravosodju ter domnevnega nezakonitega vodenja evidenc v Policiji.

 

Več

Izobraževalni dnevi državnih tožilcev Slovenije in Vrhovnega državnega tožilstva RS

V Radencih potekajo 13. in 14. junija tradicionalni Izobraževalni tožilski dnevi v organizaciji Društva državnih tožilcev Slovenije in Vrhovnega državnega tožilstva RS.

 

Več

Obisk delegacije Republike Severne Makedonije

Generalni državni tožilec Drago Šketa je v okviru programa mednarodnega razvojnega sodelovanja Republike Slovenije, ki ga organizira Center za evropsko prihodnost, 5. in 6. junija gostil  delegacijo Republike Severne Makedonije, ki jo sestavljajo predstavniki večih državnih organov pod vodstvom generalnega državnega tožilca Ljubomirja Joveskega. 

 

Več

zaprisegel je nov državni tožilec Matej Mavrič

Na ministrstvu za pravosodje je danes zaprisegel nov državni tožilec Matej Mavrič, ki bo delal kot okrajni državni tožilec na Specializiranem državnem tožilstvu RS. 

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Izračunajte 2 plus 2.

Pogoji obdelave osebnih podatkov