Kontakt

Erika Repovž, svetovalka za odnose z javnostmi
E-mail: erika.repovz@dt-rs.si

Sporočila za javnost

Generalni državni tožilec je sopodpisnik Zaveze o podpori in sodelovanju pri vzpostavitvi Hiše za otroke

Generalni državni tožilec Drago Šketa je  sopodpisnik  Zaveze o podpori in sodelovanju pri vzpostavitvi in delovanju Hiše za otroke (Barnahus), ki bo po islandskem vzoru zaživela tudi v Sloveniji.

 

Več

Madžarski generalni državni tožilec na obisku v Sloveniji

Od 1. do 3.  oktobra se je na obisku  v Sloveniji  mudila delegacija tožilstva Republike Madžarske pod vodstvom  Generalnega tožilca Republike Madžarske dr. Petra Polta.

 

Več

Predstavitev skupnega letnega poročila v DZ

Generalni državni tožilec RS Drago Šketa je v petek, 28. septembra na komisiji za pravosodje v Državnem zboru RS predstavil skupno letno poročilo  državnih tožilstev za leto 2017 . 

Več

Generalni državni tožilec vložil zahtevo za oceno ustavnosti

Generalni državni tožilec je na Ustavno sodišče vložil zahtevo za oceno ustavnosti v zvezi z zakonskima določbama, ki napotujeta, da je treba po dveh letih uničiti izsledke prikritih preiskovalnih ukrepov.

 

 

Več

Generalni državni tožilec RS na prvem uradnem srečanju gostil ministrico za pravosodje Andrejo Katič  

Generalni državni tožilec Drago Šketa se je danes na prvem uradnem srečanju na Vrhovnem državnem tožilstvu RS pogovarjal z novo ministrico za pravosodje Andrejo Katič.

 

Več

Vodstvo Vrhovnega državnega tožilstva RS na ODT v Kranju

Generalni državni tožilec RS Drago Šketa, je z vodstvom Vrhovnega državnega tožilstva RS, v sklopu obiskov okrožnih državnih tožilstev, 25. septembra, obiskal Okrožno državno tožilstvo v Kranju.

Vodstvo vrhovnega državnega tožilstva se je med obiskom seznanilo z delom in aktualnimi problemi na Okrožnem državnem tožilstvu v Kranju.

Več

 

Spoštovani,

vabimo vas, da izpolnite obrazec in se naročite na naša sporočila za javnost.

Izračunajte 6 plus 6.

Pogoji obdelave osebnih podatkov